Molwijzer

'Inspirerend leren en beleven'

 

 

 

 

 

 

Waarom Computergebruik?

 

Het gebruik van computers is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Iedereen heeft of krijgt met computers te maken. Op het werk of privé. Misschien heb je in je werk nog geen computers gebruikt en wil je je laten omscholen. Of wil je privé wat meer weten van computerprogramma's. Of je doet werk voor een vereniging of stichting waarbij je programma's gebruikt of wilt gebruiken vanuit de hoedanigheid van bijvoorbeeld voorzitter, secretaris of penningmeester.

 

Vaak ken je de basisfuncties van een computerprogramma. Maar maak je wel optimaal gebruik van de mogelijkheden die in een programma zitten waardoor je effectiever en efficiënter kunt werken? Weet je bijvoorbeeld hoe je binnenkomende e-mail kunt ordenen in mappen zonder dat jij daar zelf iets voor hoeft te doen? Maar ook als je nog geen computerervaring hebt, leer je vanaf het begin hoe je optimaal van computerprogramma's gebruik kunt maken.

 

 

Werkzaamheden

 

Molwijzer biedt computertrainingen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de PC. Ook worden trainingen gegeven op diverse onderdelen van het Microsoft Office pakket. In alle trainingen staan de individuele leerwensen van de deelnemers centraal. De deelnemers brengen zoveel mogelijk eigen praktijkvoorbeelden in. Maatwerk dus! Voor particulieren en bedrijven. De trainingen kunnen individueel, in groepsverband en incompany gegeven worden.

 

Trainingen die verzorgd worden, zijn:

- Introductie PC gebruik

- Microsoft Outlook

- Microsoft Word

- Microsoft Excel

- Microsoft Powerpoint

- Overstap van MS Office 2003 naar MS Office 2007/2010

 

 

Meer informatie

 

Wil je meer weten over de Computertrainingen?

Stuur dan een e-mail naar info@molwijzer.nl.

 

 

Samenwerking

 

www.compusenior.nl

Ontdek de computer, computercursussen voor senioren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 Webdesign: Ilonka Mol