Molwijzer

'Inspirerend leren en beleven'

 

 

 

 

 

 

Waarom Ilonka Mol?

Mijn naam is Ilonka Mol. Ik heb jarenlange werkervaring in de verzekeringsbranche. Ik heb diverse functies gedaan met als aandachtsgebieden marketing, communicatie, productontwikkeling en implementatie. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met het opleidingenvak. Ik coördineerde opleidingstrajecten en ontwikkelde trainingen. Als trainer gaf ik opleidingen. Het afwisselend verzorgen van de coördinatie, het ontwikkelen van trainingen en/of het geven van trainingen ervaar ik als een ideale aanvulling op elkaar.

In de zomers van 2009 en 2010 heb ik als vrijwilliger een maand Engelse les gegeven in Jamaica en Nepal aan volwassenen en kinderen. Daar heb ik vooral ervaren hoe mooi het is om lessen te ontwikkelen, praktisch uit te voeren en indien nodig direct aan te passen aan de leerbehoefte die er al was of soms ter plekke ontstond. Ondertussen was het voor mij ook een manier om de cultuur en de natuur van de landen te leren kennen. Na terugkomst wilde ik me meer met de natuur bezighouden maar nog steeds wel op opleidingengebied. Sinds 2010 ben ik daarom verbonden aan Het Bewaarde Land (www.hetbewaardeland.nl) en sinds 2011 aan Natuurwijs (www.natuurwijs.nl). Ook besloot ik na terugkomst om als zelfstandige te starten.

Niet alleen de Natuur maar ook Taal en Computers interesseren mij. Ik geef onder andere trainingen in Zakelijke correspondentie en Computertrainingen. Juist de afwisselende combinatie van binnen en buiten ‘werken’ spreekt mij zeer aan. In al mijn werkzaamheden staat de ontwikkeling van mensen voorop. Met mijn enthousiasme wil ik inspiratie overbrengen op mensen om zichzelf te ontwikkelen.

Voor meer informatie over mijn ervaringen, kijk dan eens op mijn Profiel.


Voorbeelden van werkzaamheden

- Projectleiding/coördinatie

- Ontwikkelen van trainingen

- Geven van trainingen

- Beoordelen of herschrijven van teksten en rapporten

- Verzorgen van natuurbelevingsprogramma's

 

Meer informatie


Wil je meer informatie? Kijk dan eens bij Taalgebruik, Computergebruik en Natuurbeleving. Of neem direct contact met mij op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011 Webdesign: Ilonka Mol